Как да носим висок кок лятото?

Ако трябва да изберем само една прическа, която да обявим като фаворит за лятото, то това със сигурност ще бъде високо вдигнатия кок. И убедени сме – почти всяка жена ще се съгласи с нас!

Елегантен или леко небрежен – няма значение от вида, важното е, че този вариант на прибрана коса е перфектен за всеки повод, който може да ни предложи един горещ летен ден или една страстна лятна нощ. Прическата ни гарантира удобство, прохлада и 100-процентов сексапил. Какво повече може да иска едно момиче? А най-хубавото при нея е, че става много лесно и предразполага към модерни комбинации с различни аксесоари. И сега ще ви запознаем с точно тези й предимства.

 

Как да си направим висок кок? 

Вместо да се впускаме в дълги обяснения, избрахме да ви представим един видео урок, който нагледно показва как бързо и лесно се правят три вида високи кокове.

 

След това можете да експериментирате с различни аксесоари.

 

Панделки 

bun-SS2011-Oscar-de-la-Renta-05

Симпатични, закачливи и много женствени – панделките са чудесен вариант за всяка пораснала принцеса. Те са подходящи за моментите в приятелска компания, за разходка навън, а и за работа. Стига, разбира се, в офиса да не се изисква по-строга визия.

 

Цветен шал 

Scarf-Tied-Updo

Всяка дама има поне един такъв в гардероба си и това лято е моментът, когато да го използва не само за врата, но и като аксесоар за коса. Това е страхотна идея за плажната ви визия или пък за моментите, когато пътешествате по света и у нас.

 

Красиво бижу

bijou

Ефектните декорации от метал и камъни са хит за сезона. Те ще ви превърнат в красива диско дива, очарователна шаферка или стилна дама на вечерно парти или коктейл.

 

Ефектни цветя 

bloved-uk-wedding-blog-3-ways-with-flowers-sleek-and-stylish

Независимо дали ще заложите на едно красиво цвете или на венче около кока си, със сигурност ще покорите мъжете, влизайки в ролята на прелестна романтичка. Препоръчваме ви да залагате на този стил, когато сте облечени в ефирна лятна рокля. Женствено е!

 

Шикозни обеци 

Dangling-Earrings-with-High-Hairstyle

Огромните обеци са много, много актуални тази година. А комбинирайки ги с високо вдигната на кок коса, всяка жена ще придобие секси шикозно излъчване. Това е визия за флирт, така че залагайте на нея вечер, когато сте на парти или когато излизате на среща с мъж.