Ежедневното приложение на парти дрехите

i27575_w668

На всички ни се е случвало да инвестираме доста пари, за да изглеждаме добре на вечерно парти, което е важно за нас, а след това да си приберем въпросния тоалет, съпроводен с обувки и бижута, и да не намерим повод да го облечем повече. Всъщност, с малко творчество и въображение, бихме могли да носим повечето от елегантните или пък купонджийските си дрехи и аксесоари отново и то така, че в светлината на деня да не изглежда сякаш току що се прибираме от тежка вечер.
Бляскави колиета 

i27535_w500

Претенциозният гердан може да се впише добре в деловия ви вид ако от „оберете“ част от женствеността му като го комбинирате с дрехи, чиято кройка е заимствана от мъжкия гардероб – широка бяла риза с яка и кариран черно-бял блейзър отгоре, например.

Сако с ревери от кадифе

i27579_w500

Същият подход върши работа и при по-официалните сака като това, гарнирано с кадифе. Комбинирайте го дънки, небрежна тениска и равни обувки с връзки, или с мокасини. Типичните за мъжкия гардероб дрехи внасят в стила ви небрежност, която е нужна, за да изглеждат по-елегантните елементи от аутфита ви на място в ежедневието.
Панталон с пайети 

i27580_w500

Пайетиете са идеални за парти и ако сте се решили на подобен избор, браво на вас. Тази крачка предполага, че сте готови и за следващото предизвикателство- да носите такъв панталон в ежедневието. Можете да облечете него вместо любимите си дънки. Ще вървят добре с груби обувки – кубинки например и с широк пуловер. Така от една страна ще получите комплименти от колегите (стига да не сте изпълнителен директор на банка например), а от друга, ще сте готови за бира в парка след работа.
Пола с ресни 

i27538_w500

Ресните със своето движение ще ви помогне да се чувствате като кралицата на дансинга във вихъра на танците, а на сутринта, на път към работа, с тях ще сте по-секси и грациозни от всякога. Съчетайте полата с кецове, но и с ексцентрична чанта. Когато две елемента от облеклото ви грабват окото, светлината на прожектора е поделена, така да се каже.
Дантелена рокля 

i27539_w500

Вашата красива дантелена рокля с дълъг ръкав може да види светлината на деня, когато я облечете с вълнена пола отгоре. Хубаво е двете дрехи да са със сходна дължина. В най-добрия случай обаче, роклята ще е с няколко сантиметра по-дълга и закачливо ще се подава под полата в контрастен цвят. За да сте наистина неотразими е важно талията да е подчертана – в противен случай облеклото ви вместо елегантно, ще изглежда размъкнато.

Пендатив на дълъг синджир 

i27540_w500

Атрактивният гердан с пендатив, който, с движението си, е привличал погледите към парти роклята ви, може да изпълнява същата роля и в ежедневието, но го преметнете отзад. Той ще добави блясък към блузата с гол гръб и ще освежи черния топ. За да не се вижда закопчалката на врата ви, просто завъртете верижката така, че тя да е под пендатива.

Вечерна мини рокля с дантела 

i27541_w500

Полупрозрачната къса рокля, украсена с дантелен бордюр, сякаш би се вписала по-скоро в кралски будоар, отколкото в делнична разходка по улицата. Предвид факта, че вероятно на партито сте я носили с подходящо сако или блейзер, защо да не я комбинирате с плетен пуловер в тъмен цвят, с бие около врата. Когато консерватизмът се съчетае с фриволност, резултатът впечатлява.

Кожена рокля 

i27542_w500

Можем да предположим, че изглеждате секси като Ерин Уосън с нея, но ако я комбинирате с риза, с ученическа якичка и добавите малко цвят с карирана връхна дреха, ще можете да носите късата кожена рокличка и през деня.

Секси обувки 

i27543_w500

Ако красивите, секси обучки с принт, са ви  наистина удобни и не сте ги купили само, за да гледате от високо всички на купона, можете спокойно да ги разходите и по светло. Този път ги носете с бойфренд дънки и небрежен топ на райе например. Сигурни сме, че ако една жена върви по улиците на „хищнически“ обувки с висок ток, то тя е готова да завладее света.