Ежедневен шик с риза от деним

i35166_w668

Една риза, 7 разнообразни идеи за модерни комбинации през седмицата
Модерна, практична, удобна и мултифункционална – ризата от деним е перфектното решение за топлите летни дни и хладните вечери край морето.  Определено си заслужа да се се инвестира в една такава дреха, защото тя е подходяща и за ежедневието в града, и за дните на релакс по време на отпуската. Можете да я съчетавате както с елегантен панталон или пола, така и с бански, бюстие или панталонки. И за да ви докажем, че можете да я носите по всякакъв повод, избрахме 7 аутфита за всеки ден от седмицата…

Понеделник 
Съчетанието с пола тип „молив“ е много стилно и е перфектно за офиса или за работните срещи. Комбинирайте с високи токчета, големи очила, колие и хубав часовник.

i35145_w550

Вторник
Елегантният панталон с висока талия се съчетава чудесно с деним. Можете да комбинирате с риза, а можете и с бюстие от същата материя. Този аутфит върви с високи токчета малка чанта и ретро очила.

i35139_w550

Сряда 
Когато времето е влажно, но не е студено, комбинирайте ризата си с бойфренд дънки, широк блейзър и високи чехли или обувки. Елегантната чанта с метална дръжка ще придаде повече женственост и класа на визията ви.

i35140_w550

Четвъртък 
Мини чанта, скъсани широки джинси, риза, която е полу запасана, полу спускаща се свободно, високи обувки… Това е аутфит на истинска бунтарка, която не се съобразява с никакви норми и правила.

i35141_w550

Петък 
Ден за кежуъл модни решения, в който можете да си позволите да бъдете небрежни и да заложите на комфорта. Късите панталонки и свободно падащата риза са добър вариант, а спортно-елегантната чанта  придава излъчване в стил градски шик.

i35142_w550

Събота
Време за шопинг и ден, в който трябва да се чувствате  удобно и стилно. Дългата риза като туника, пристегната с колан или роклята от деним са женствен и практичен вариант за обиколките по магазините. Комбинирайте с цветна чанта и удобни обувки.

i35143_w550

Неделя
Носете ризата от деним разкопчана като връхна дреха или с гащеризон в контрастиращ тон. Спортните обувки са задължителни, както и раницата – все пак неделя е ден за бягство от големия град.

i35144_w550