Офис аксесоари за всяка дама

Грижете се за здравето си с подходящи професионални слушалки, стол и амбиентно осветлениеНе е никаква тайна, че много дами работят в офиси. Това предполага, че доста голяма част от времето им преминава пред компютър, в разговори с клиенти, в седнало положение. Ето защо е доста важно какви точно офис аксесоари ще подберем, за да гарантираме максимално удобство, здраве и полезност.

Днес сме решили да се спрем няколко конкретни опции в различни аспекти на офис аксесоарите, включително и такива, които да ни улеснят работата (благодарение на Digital Box). Нека видим какви са вариантите!

Удобен и ергономичен офис стол

В днешно време свързваме офис столовете с гигантските директорски кресла или пък с постните въртящи се столчета, които сме виждали във всеки магазин. Истината обаче е, че добрият стол е ключов за нашето здраве. Трябва да подберем такъв, който да ни пасва на формите, да поддържа добре стойката ни и да е достатъчно, висок, за да не се налага да заставаме в неестествена за тялото позиция.

За щастие, вече се предлагат редица ергономични решения в почти всички ценови класове. Но имайки предвид, че около 8 часа от деня ни минава върху стол, изобщо не трябва да пестим от него. Той е инвестиция в нашето здраве.

Професионални офис слушалки

Човек не осъзнава колко важни са качествените слушалки, докато не започне да ползва такива редовно. Не само, че звукът е много по-различен, но и може да се окаже, че ни спестяват един куп главоболия.

Това прави хубавите професионални слушалки абсолютно наложителни за работа в офис. Независимо дали работим с клиенти и ни трябва и добър микрофон или просто слушаме музика, за да се изолираме от шума наоколо, слушалките имат огромно значение!

Амбиентно осветление

Много хора изпитват проблеми, когато се взират дълго време в екрана. Това обикновено се получава по редица причини, като една немалка такава е липсата на амбиентно осветление. Това е вид светлина, която свети около самия екран, за да минимизира рязкостта между светлината от екрана и липсата на такава около него.

За щастие, има много начини, чрез които можем да влияем на амбиентното осветление. Дори една настолна лампа би била добре решение в такава ситуация. Съществуват обаче и редица LED продукти, които можем да залепим на самия монитор, за да се осветява стената отзад. Така се създава илюзията, че доста по-голяма част от обкръжението е осветено, което е много добре за очите.

Тези три неща имат огромен ефект върху живота в офиса. Не само, че ще направят работата ти по-лесна, но ще е ѝ по-приятна. Да не говорим за огромния принос към здравето на първото и последното решения. В крайна сметка имаме само едно тяло и трябва да се грижим за него по най-добрия възможен начин, без да правим компромиси с обкръжението си. Така че каквото зависи от нас, можем и трябва да го подобрим!