Как да подлудим половинката си

И жените, и мъжете, щом усетят сигурност във връзката, започват да се отпускат и да приемат другия за даденост. Грешка. Не знаем как е при силния пол, но сме наясно какво могат да направят нежните половинки, за да са винаги харесвани. Някои от съветите ни, да не кажем – повечето, всъщност ще са от полза и на мъжете.

Парфюмът! Вече пейстнахме тест за това как да изберем аромат, с който той да настръхне, но пропуснахме да уточним, че е хубаво да ползвате един и същ, който най ви допада, и да не се къпете с него. Добре познатият парфюм му вдъхва сигурност, и то свързана с вас, а не с някоя друга. Е, ако ви подари друг, може да се замислите дали да не смените любимия си.

Не се опитвайте да го променяте. Няма перфектни хора и всеки си има своите недостатъци, спомнете си тези думи, особено след време, когато го опознаете по-добре и започнете да забелязвате недостатъците му.

Разбирайте се с приятелите му. Приказките за силата на мъжката солидарност не са напразни и ако той ви пренебрегва за сметка на тях, му го кажете по възможно най-безболезнения начин.

Интересувайте се за семейството му. Правете го често и искрено, а не от чиста куртоазия.

Бъдете разумна. Веселете се, но без да се излагате. И покажете, че не сте прахосница.

%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d0%b3%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bb%d1%83%d0%b4%d0%b8%d1%88

Бъдете и независима. Те обичат да контролират, но в същото време уважават дамите, които с мнение и държат на личното си пространство.

Не му отнемайте функциите. Някои жени така се увличат, че забравят за предимствата от това да са до истински мъж, който знае кога да удари по масата и кога да бъде любвеобилен джентълмен.

Усмихвайте се повече – не се чудете защо ви избягва, когато сте намусени.

Помагайте му. Колкото и да е силен, и той си има своите слаби моменти, в които е добре да сте до него и да го подкрепите.

Изслушвайте го. Или погалете егото му – едно и също е.

Грижете се за външния си вид така, както в началото на връзката ви. И по-добре да не ви вижда, докато се разкрасявате, а на финала – когато сте още по-хубава.

Бъдете различна. Бъдете себе си. Навън е пълно с хубави и интересни жени, затова не забравяйте коя сте и къде ви е силата. Той със сигурност ще оцени това.