Как да си направим закачлива лента за коса

Свежи, цветни, закачливи, модерни – идеите за ленти за коса, с които ще ви запознаем, са всичко това и знаете ли кое им е най-хубавото? Можете да си ги направите сами. А това означава, че ще ви предизвикат да развихрите въображението си, ще ви помогнат да бъдете уникални и не на последно място – ще ви извоюват имиджа на модна икона!

hair band

Тези три видеа, на които се натъкнахме, спечелиха овациите ни и решихме, че са нещо, което си заслужава да бъде видяно от всяка жена със собствен стил. А вие, дами, сте точно такива, нали? Всеки един от представените аксесоари е перфектен начин да подсилите очарованието на пролетно-лятната си визия. Носете ги с дънки, с рокля или туника от ефирна материя или дори с по-стилен тоалет. Каквото и да решите, със сигурност няма да сгрешите!

 

Закачлива лента за коса 

Моделът, който напомня симпатични заешки уши, ще подправи с доза закачливост непринудения ви стил. Той е по-комфортен вариант на шала за глава, така че можете да го носите в ежедневието си. За да си го направите, ще ви трябват цветен плат, фина метална тел, принадлежности за шев и кройка и ето това видео:

 

Лента с флорални мотиви 

Цветята са хит тази година, така че няма как да пропуснем. Първата ни идея с тях е лента от плат със стилизирани флорални мотиви, които се правят от същата материя. Те са допълнени от перли, които придават доза романтика или с други думи – изберете този аксесоар, когато сте в настроение за любов! За да си го направите, ще са ви нужни ластичен плат, перли или ефектни копчета, принадлежности за шев и кройка и разбира се – видеото, което ще ви покаже как точно да действате:

 

Диадема със свежи цветя 

Не бързайте да изхвърляте старите си сутиени, момичета! От презрамките им можете да си спретнете разкошна диадема. За целта подберете изкуствени цветя, снабдете се с кабарчета и вижте в това видео, за да се убедите, че направата е супер лесна: