Най-ексцентричните звездни съвети за красота

Много от звездите са пример за милиони подрастващи деца по света. Известни, красиви, талантливи и успяли – логично съветите им рядко биват пренебрегвани.

Оказва се обаче, че понякога „рецептите“, които ни препоръчват в най-различни сфери от живота, са меко казано, странни и ексцентрични. Тук ще се съсредоточим върху съветите за красота, които намираме, да ги наречем, твърде нестандартни.

Почистване на грим с помощта на тиксо – на кой друг би хрумнала подобна шантава идея, освен на най-ексцентричното и скандално име на поп сцената – Лейди ГаГа.

Певицата разкрива, че ползва често този метод с помощта на личния си гримьор, за да премахне по-бързо и ефективно грима от лицето си. Нищо чудно, че после се движи предимно с маски, а ние определено ви съветваме да не опитвате това у дома си.

Сандра Бълок гони бръчките с крем срещу… хемороиди – вероятно ще се попитате къде точно по тялото на актрисата се намират тези бръчки, но мисълта ви няма да е в правилна посока.
sandra
Звездата от „Гравитация“ поддържа гладка кожата на лицето си, като я маже с лекарство против хемороиди. Според нея, това е чудесно средство за премахване на тъмните кръгове под очите. Иска ни се да я попитаме какво ли ползва, когато изпадне в ситуация с горепосочения здравословен проблем, но в крайна сметка вежливо ще си замълчим.

Красива кожа с отрова от пепелянка – бившата половинка на Том Круз Кейти Холмс е само една от многото хубавици в Холивуд, които използват овлажняващ крем, включващ отрова от опасния вид змия, създаден в югозападна Азия.

Сред останалите почитателки на серума, който се ползва ежедневно сутрин и вечер, са Наоми Кембъл и Виктория Бекъм.

Жизел Бюндхен не ползва слънцезащитен крем – преди три години, топмоделът и бивша приятелка на Леонардо ди Каприо скандализира с изказване за слънцезащитните лосиони.

„не желая да се мажа с подобна гадост. Винаги се пека на слънце, без да ползвам подобно средство“. Искрено се радваме, че все още не страда от рак на кожата.

Ева Лонгория е красива с овча плацента – преди време „отчаяната съпруга“ призна, че е почитателка на продукт за лице, който съдържа ..овча плацента. Производителите мотивират решението си за създаването му, като твърдят, че „плацентата подобрява метаболизма, усилява регенерацията на тъканите и стимулира имунитета“. Лично ние предпочитаме да си останем демоде и да разчитаме на този вид животно единствено за млечни продукти.