Стилни прически за работа

Елегантност, стил и класа, събрани в няколко идеи
В бизнеса си има правила и външният вид на всички, които са част от тази среда, не прави изключение. Дори напротив – знаем, че от него до голяма степен зависи и изкачването в кариерата. Поради това, мили дами, ще ви предложим няколко универсални идеи за прически, с които ще сте винаги стилни и делови.
В това отношение прибраната коса е вечна класика и ние смятаме да наблегнем именно на нея. А и тази година тя е изключително актуална. Всичко е ясно – ниският кок е модерен за работа през лятото, а ние ще ви го покажем в няколко негови разновидности.

Строго решение 

70d1572f0001f1af05c59a2b4298b520
Перфектно прибраната коса по главата със стегнат, правилен кок е прическа, която е изключително актуална. Това е прическа, която би изглеждала убийствено с костюм и която със сигурност ще ви спечели слава на желязна лейди.

Бърз, лесен, небрежен 

00027729
Този стил за кок е перфектен за летния сезон, когато се носят ефирни ризи или рокли с разчупен силует. Освен че е много женствен и леко непринуден, той е лесен за правене. Една минута и сте готови за подвизи!

Романтика и елегантност 

000189066large2
Отново небрежно решение, което е семпло и в същото време различно, благодарение на плитката, което играе ролята на декорация. В деловия стил не можем да си позволим модерните аксесоари, бижута или цветя за коса, но тази идея е добър компромис в това отношение.