Тайните на разкошните мигли

Впечатляващ обем, екстремна дължина и невероятен блясък – вижте няколко лесни трика, които ще ви помогнат да постигнете това!

Дали защото зад изобретяването на спиралата стои любовна история или защото очите са прозорец към душата на жената, но този грим продукт е любим на много жени. А и на мъжете!

jena-migli-ochi-grim-(1)-139214-500x0

През далечната 1913 г. Тери Уилямс създава първата спирала, за да помогне на сестра си – Мейбъл, да спечели сърцето на своя любим. Той смесва малко сажди с вазелин и резултатът е поразителен. Историята завършва със сватба, а продължението е, че до ден днешен няма истинска лейди, която да не носи ценния продукт в козметичната си чантичка. Ако една дама знае как да използва спиралата, тя ще покорява с дълги, обемни и поразително красиви мигли. Ще ви издадем 5 важни тайни как да нанасяме спиралата, за да постигнем ултра ефектен резултат!

Тайна № 1: Употребата
Избягвайте да „помпате“ спиралата си, когато вадите четчицата от тубичката. Това е много характерен навик за повечето жени, но в същото време той е и чудесен начин да скъсите живота на любимия си продукт.

Тайна № 2: Нанасянето
Едно от най-важните правила за разкошни мигли е спиралата да се поставя с помощта на зигзагообразни движения като леко се издърпва нагоре. Така се постига максимален обем и издължаване, тушът се разпределя по-равномерно и се ограничава слепването. Нанесете спиралата по този начин два пъти като след първото поставяне разрешете миглите и изчакайте продукта за изсъхне.
125

Тайна № 3: Прецизност 
В бързината е трудно да бъдеш перфектен и да не допуснеш поне една грешка, затова можете да се доверите на един лесен трик срещу зацапване. А именно да поставите парче хартия зад миглите, докато нанасяте спиралата си. Ако вече е късно, можете лесно да коригирате с помощта на клечка за уши, напоена в продукт за почистване на очите или мицеларна вода.

Тайна № 4: Повече блясък 
Лесен трик, благодарение на който да се сдобиете с по-блестящи мигли и магнетични очи, е да използвате бебешко олио. Да, не се шегуваме! Капнете няколко капки от него върху дланта си, напоете чиста четчица с него и с помощта на въртеливи движения го нанесете върху връхчетата на миглите.

Migli
Тайна № 5: Повече обем
Ако нямата спирала за обем или пък не сте достатъчно доволни от ефекта й, има един хитър начин да постигнете адски добър ефект! Просто нанесете малко пудра върху миглите преди да поставите спиралата.
Воала! Вече можете да покорявате с драматични мигли и неустоим поглед.

 

Бюлетин