Индустриални вакуумни системи и индивидуални решения

Тенденциите, които се наблюдават на пазара в последните години и ползите им, са обвързани с произвеждането на все по-иновативни вакуумни технологии, които играят ключова роля в производството и индустрията като цяло. Целта им е да подобрят качеството, да осигуряват здравословна среда, да развиват и усъвършенстват всяка стъпка на дейността и да поддържат качеството на детайла. Модерното решение и необходимостта от индустриални вакуумни системи помага на бизнеса като снабдява компаниите от различни сектори с подходящи индивидуални решения, от които имат нужда.

В търсене на предложения за всякакви видове индустриални вакуумни системи, индивидуалните решения са винаги предпочитани и именно затова Provacuum е оторизиран представител на водещи лидери като Wirbel – високоефективна професионална подопочистваща техника, като прахо и водосмукачи, промишлени прахосмукачки, еднодискови машини, екстрактори (те вакуумират, измиват и изсушават всички видове текстил, тапицерия и меката мебел), парогенератори, скрубер сушилни – подопочистващи машини и най-новата серия Tool Pro мокри и сухи прахосмукачки с иновативно използване на електрически или пневматични инструменти, даващи висококачествена оптимизация на работата на майстори, монтажници, производители. TRUVOX английските машини за пране на мокети, килими и тапицерии, най търсени в хотелският сектор. Liber професионални италиански препарати с процедурите за самоконтрол на HACCP за максималната удовлетвореност на клиентите да бъде гарантирана чрез постигане на висок стандарт за качество. DU-PUY индустриални прахосмукачки, тяхната технологична иновация в почистването чрез вакуум засмукване е предпочитана сред фирми и производствени цехове в цял свят. Особено полезни и необходими са почистващите Индустриални трифазни прахосмукачки за изсмукване на твърди материали, прах и течности при тежки и непрекъснати приложения.

Про Вакуум изгражда взаимоотношения като лоялен партньор, влага новаторски подход, гаранционна поддръжка, професионални консултации и не на последно място държи на основния си приоритет – безопасността. Мисията на компанията е да доставя индустриални вакуумни системи, но и да предоставя сглобяване на индивидуални решения за ефективност и производителност. Целта е да се улеснят операциите по почистване и дезинфекция с висококачествени продукти, изготвяне на индивидуални решения на базата на дългогодишен и професионален опит за необходимите процедури с висок стандарт на качество и същевременно се насърчават иновациите за качествено производство. Приоритет са високото качество и безопасността, за да се гарантира по – добра ефективност.

Компанията е изградена от професионален и мотивиран екип, предлагащ широк спектър от професионална и индустриална почистваща техника – подопочистваща техника, прахосмукачки, препарати, машини под наем, аксесоари – маркучи, накрайници, четки, смукателна тръба, резервоари, държачи, амортисьори, дискове, вложки, батерии, гуми, зарядни устройства, филтри и други, пневмотранспорт на насипни материали и изграждане на централни вакуумни системи. Получавате следгаранционна поддръжка, необходими части и консумативи.

За покриване на нуждите на всяко домакинство и за нуждите на бизнеса, ефективните продукти, опитът, доверието към създаването на вдъхновяващи иновативни технологии, които работят успешно, са неизменна част от по – голямото търсене и предлагане на нови възможности като цяло. Този тип решения дава предпоставка за успешна реализация на дейността във всички браншове.