Отново футбол! А ние?

Европейското първенство по футбол е в разгара си, което означава, че мъжете пускат котва пред телевизора. Между вдигането на чашата, викането и подскачането от дивана, обикновено не им остава много време за нас. Но трябва ли това да е проблем?

original

Вместо да се чувстваме пренебрегнати, можем да използваме липсата на ангажименти към половинката, за да си доставим някои малки удоволствия, за които рядко ни остава време. Предлагаме ви примерен списък с нещата, които могат да превърнат всяка футболна среща в мини неочаквана ваканция.

 

Салон за красота

111

Момичета, това е сериозно: имаме около два часа, които да посветим на насладата да се погрижим за себе си. По всякакъв начин. Прическа, грим, маникюр, педикюр, масаж, сауна, СПА – според настроението, без ограничения. Добавяме и прилично количество сладки женски приказки по адрес на мъжете и… сещате ли се за нещо по-приятно?

 

Книги

Portrait of beautiful young woman reading a book on the sofa.

От месеци не ни остава време за книги, а е толкова хубаво и релаксиращо… Е, добрата новина е, че сега ще можем да четем на спокойствие всеки ден. По няколко часа! Заредете се с онези заглавия, които отдавна сте си набелязали, вземете си мека възглавница и още от първия съдийски сигнал – бегом към дивана в другата стая. А ако силния звук на телевизора ви пречи, добавете в екипировката и плейъра с любимата музика и слушалките.

 

Женско парти

girls

Ама разбира се, че обичаме приятелките си! Та те са невероятни! Но някак все не остава време да се видим. За щастие част от мачовете са доста късно вечер – сякаш нарочно, за да ни осигурят време за ония женски партита, които вечно отлагаме. Любимият ни ресторант (нашият, не на мъжете), любимите ни питиета (добре де, може и бира) и любимите ни приятелки (чисто по женски) – това е нашата вечерна формула за 3 в 1 страхотно преживяване.

 

Интернет

blonde-woman-working-on-her-laptop-from-home-5

Да! Няколко часа, в които можем на спокойствие да ровим по нашите си женски сайтове, без никой да ни прекъсва! Да научаваме нови неща, да следим модни тенденции, да разглеждаме онлайн магазини, без да ни наблюдават тайно и да ни подпитват защо точно сега ровим точно тук. Звучи изкушаващо, нали?

 

Шопинг

girl shopping and carrying bags in a retail store

И това не става за всеки път, но понякога футболните срещи са в достатъчно ранен час, за да си позволим да вземем пълното портмоне под мишница и да се насладим на бавна и спокойна шопинг обиколка по любимите ни магазини. Без мъже!

 

Е, от нас толкова засега. Но сме сигурни, че развихрихме въображението ви и „футболните“ часове никога повече няма да ви се виждат дразнещи!