Как да декорираме плажната си чанта

Лятото дойде и мислите ни все повече са свързани с море, плаж, релаксация и разхлаждащи коктейли. Разбира се, те вървят в комплект с модерен бански, а той пък – с подходяща плажна чанта.

plaj_cantasi_modelleri_4-e1438193195598

Има най-разнообразни модели, но сега няма да говорим за световните тенденции, а за тези, които се определят единствено от нас самите. Или казано по друг начин, ще ви покажем няколко идеи как сами можем да си направим и украсим такъв аксесоар.

 

Да си я направим сами

С малко подръчни средства всеки може да сътвори истинско произведение на изкуството. Първата стъпка към това начинание е да си осигурите подходяща чанта, която да разнообразите. Вариантите за това са няколко – можете да си купите обикновена пазарска торбичка от плат, да си ушиете такава или пък да си направите подобна от стара тениска. От това видео ще разберете как да осъществите именно този вариант.

 

 

Панделки и апликации

След като вече сте се сдобили с подходяща чанта, върху която да работите, идва ред на това да изберете декорация. В случая имате пълна свобода. Можете да пришиете цветя, панделки, мъниста или копчета. Ето няколко забавни идеи тук:

 

 

Рисувано сърце 

Ако сте романтични по природа, сигурно ще харесате този вариант. За него ще трябва да се снабдите с лист хартия, ножици, линия, молив, тиксо, червена и бяла текстилна боя и плоска четка. От видеото ще разберете как да действате стъпка по стъпка.