Лесен трик срещу черни точки

Черните точки са един от най-досадните и упоритите проблеми за всяка жена. Независимо от типа кожа, те винаги намират начин да се появят върху лицето ни да развалят излъчването ни. Ние обаче също открихме начин как да се справим с тях, и то бързо, и то лесно, и то без така вредното механично премахване.

1

Приготвили сме ви една рецепта, благодарение на която вече никога няма да се притеснявате за този проблем. Съставките, от които се нуждаете са само две – 1 с. л. желатин и 1 с. л. мляко, а видеото ще ви помогне да се справите още по-лесно с изпълнението на цялата процедура:

За приготвянето и нанасянето на сместа, ще са ви необходими и подходящ съд, който може да се слага в микровълнова фурна и стара четка за фон дьо тен, с която няма да ви е проблем да се разделите.

Всичко, която трябва да направите, е да смесите желатина с млякото и получената консистенция да загреете в микровълновата за 10 секунди.

Нанесете получената консистенция с помощта на четката върху желаните от вас области. Обикновено най-голяма нужда от тази процедура има Т-зоната на лицето.

Изчакайте да изсъхне – около 10 минути, след което отстранете с пръсти получената люспа. Ще видите, че черните точки са върху нея.

Накрая нанесете антисептичен серум за лице. След тази процедура порите на кожата ви са чисти и ще усвоят съставките му още по-добре.

Бюлетин