С какъв грим ни харесват мъжете?

i31967_w668

Мъжете си мислят, че ни харесват най-много без грим. Това обаче съвсем не е така! Всъщност, една голяма част от тях си нямат ни най-малка представа какво изкуство е макиажа и как може да подчертае красотата на една жена по съвсем незабележим начин.
Според редица проучвания господата всъщност се прехласват най-много по 3 вида грим. Всеки един от тях, дами, можем да използваме най-безцеремонно, за да спечелим вниманието на своя избраник. И точно това ще ви покажем сега!

Блестящ старт 
Оказва се, че 55% от мъжете се впечатляват силно от жена, която е заложила на искряща грим визия. А това е чудесно, защото можем да я избираме, когато сме на парти или на друго официално събитие.

i31968_w550

Сенките с металически отблясъци са много актуални това лято, а ако сте с тен можете да се спрете на златисти нюанси. Устните задължително трябва да бъдат сочни, така че изберете „вкусен“ гранц или глос червило. За да озарите цялостната си визия пък, използвайте хайлайтър под веждите, за горната, най-изпъкнала част на скулите и за вътрешния ъгъл на окото.

Естествена съблазън 
32% от господата си мислят, че харесват жените без капка макиаж. Ние знаем обаче, че всъщност става дума за визията „грим без грим“!

i31966_w550

За нея е необходимо да заложите на лек фон дьо тен, BB или CC крем, който да се слива перфектно с тена на лицето. Задължително използвайте хайлайтър за повече сияние, изберете и свеж руж в прасковено, а очите подчертайте със спирала и по желание сенки в естествен нюанс. Устните ви също трябва да бъдат сочни и обагрени в натурален цвят. Можете да използвате гланц, глос червило или балсам в нежно розово.

Дръзко излъчване
Винаги сме си мислили, че няма по-сексапилен грим от червеното червило, огромните мигли и красиво изписаната очна линия. Няма спор – тази визия е женствена и все още е адски актуална, но е любима само на 13% мъжете. Което всъщност не е никак малко!

i31965_w550

Можете да заложите на страстния макиаж вечер, когато сте на среща или събитие, а защо не и през деня. Ако червилото ви е с по-розов или малинов нюанс, ще очаровате с по-закачливо излъчване.

 

 

 

Бюлетин