Ярки комбинации за вашия педикюр

Лятото е сезонът на босите крака, разходките по плажа и цветното настроение. И другото, което обединява тези три неща, е яркият маникюр.

pedicur

Той винаги е в крак с актуалните тенденции за най-горещия период на годината, но е добре да бъде съобразен с цвета на чехлите или джапанките, които ще изберете, когато сте край морето. Затова ви предлагаме няколко свежи идеи, които ще ви помогнат да бъдете модерни и атрактивни.

Огнени страсти

Джапанките в слънчев нюанс ще си отиват със също толкова искрящи цветове. Жълто, оранжево, златно или корал – това са изборите, които със сигурност ще ви подхождат.
jult

 

Романтично излъчване 

Ако сте избрали да заложите на розовата гама, заложете на нещо толкова женствено и за педикюра си. Цикламено, виолетово, розов корал или цвят малина са чудесен вариант.

romantic

 

Лилави мечти 

Можете да съчетаете виолетовите джапанки със син педикюр, който е много актуален. Но ако искате да постигнете по-умерена визия, изберете тъмна фукция, цвят теменужка или наситено виолетово близко до цвета на чехлите ви.

lilavo

 

Синьо безвремие 

Ако искате да заложите джапанки в тон с морето, можете да изберете педикюр в тюркоаз, мастилено или зелено.

sinio

 

Ако изберете чехли в класически тон като бяло, черно или бежово, спокойно можете да заложите на всеки един от тези цветове. Но горещо ви препоръчваме да бъдете нестандартни и да оставите френския или червения педикюр за есента.