Модерните вежди за 2016

В годините се налага да прибягваме до всевъзможни процедури, за да направим веждите си адекватни на модните тенденции. Тази година обаче повечето стилисти ни изненадват – залагат на възможно най-естествения им вид.

Веждите, които се виждат по модните подиуми през 2016 година, приличат на момчешки. Плътни и дебели, те понякога дори са доста рошави. Косъмчетата в основата им често стоят непокътнати и като цяло изглеждат по-сключени от последните години. Всъщност оформянето се състои предимно в изчистване на естествената им линия. Според специалистите така си придаваме свеж, младежки вид.

sgystqvane-vezdi-Small

 

Това обаче далеч не означава, че грижите по тях намаляват. За много жени плътните вежди означават допълнително боядисване, моливи за вежди, четчици и дори татуиране или присаждане на косъмчета там, където поради дълго изскубване те са престанали повече да растат.

За щастие не се налага да им придаваме някаква конкретна форма – извити като дъга или прави, веждите ни ще са в крак с модата, ако са максимално естествени и пасват на индивидуалните черти лицето ни и личния ни стил.