Най-модерните аксесоари за коса на лято 2016

aksesoari-1

Цветя, блестящи камъни и метал, свежи шалове – няма начин това лято да изглеждате скучно!

Ако сте влюбени в красотата и модата, със сигурност няма да устоите на една от най-актуалните тенденции на 2014-та – големите аксесоари за коса! За най-слънчевите дни на годината дизайнерите са решили, че трябва да бъдем цветни, блестящи и неустоими. Какво точно имаме предвид ще разберете от най-атрактивните идеи и предложения в това отношение, които сме селектирали специално за вас.

Цветни венци 
Цветята винаги са били „сензацията“ на пролетта и лятото, но въпреки тривиалността си тази година те са на особена почит в света на красотата. А това може само да ни радва! Човек трябва да е сляп, за да не забележи, че те се превърнаха в хитовия аксесоар за топлите дни. Разцъфвайки върху косите на жените, цветята наложиха романтичния и нежен стил като отличителен за всяка дама, която държи да е актуална.

aksesoari-2

Dolce&Gabbana са главните виновници за тази тенденция, но ние не искаме да пропускаме и заслугите и на една личност от звездна величина. Да, разбира се, че става дума за Лана Дел Рей! Макар че огромните венци са нейна запазена марка от години, именно сега се превръщат в истинска мания за света. Те, както и лентите с цветя в бохо стил, които се поставят в областта на челото, са чудесни за летните дни и нощи.

Блестящи елементи 
Блясъкът определено е на почит тази година и освен дрехите, той не подмина и прическите. Лентите за коса с метални елементи, камъни, пайети и мъниста са толкова актуални, че ще бъде истинско престъпление, ако нямате поне една такава. Ако не се страхувате от експерименти, можете да пробвате комбинация от цветя и метал, цветя и камъни или камъни и метал.

aksesoari-3

Изключително красиви и актуални са и големите блестящите декорации. Те са перфектни за специални поводи, парти на плажа или в изискана обстановка, а защо не и за ежедневието?

aksesoari-4

Бели цветя 
За никого не е тайна, че пролетта и лятото са сезоните на сватбите. Така че, не е чудно, че именно белите цветя се налагат като актуална тенденция за стила на булките. Ако ви предстои това прекрасно събитие и искате да бъдете различни и романтични, заложете на цветни букети в косите, венци, стилизирани флорални елементи и със сигурност няма да сгрешите!

aksesoari-5

Цветен шал 
Не можем да пренебрегнем и вечната класика в жанра. Шалът в свежи цветове може да превърне дори най-скучната прическа в истинска атракция!

aksesoari-6

Знаете, че има хиляди начини да вържете този аксесоар. Няма да сгрешите и ако комбинирате шала за коса с големи обеци. През 2016-та натрупването на повече аксесоари е дори препоръчително!