1 червило, 100 начина за носене

Е, добре – 4, но страхотни!

1

 

„Не всяка жена може да си позволи моите рокли, но всяка жена може да облече устните си в червило на Dior.“ 

Винаги ще помним думите на великия дизайнер и към тях бихме добавили още нещо. А именно, че инвестицията в подобен продукт си струва абсолютно и то не само заради качеството.

Хубавото червило е фетиш за мъжете и това е доказано – то прави една дама с 40% по-привлекателна в очите на силния пол. Жена с устни, обагрени в алено червено, кара господата да се взират в нея средно за около 7,3 секунди. По-розовият нюанс пък приковава погледа за 6,7 секунди, а естествените тонове спечелват мъжкото внимание за около 2,2 секунди.

2

И сега! Знаете ли, че само с едно червило, можете да постигнете всички тези ефекти? Това е съвсем лесно, ако имате един продукт в много наситен нюанс. Хубаво е той да бъде бургунди червено, но можете да изберете и друго – циклама или кафяво, например.

Тайната се крие в начина на нанасяне и разбира се – в количеството. В зависимост от това дали използвате пръстите си, четка, молив и дали комбинирате с блясък за устни, можете да постигнете различни визии, които варират от романтична до дръзка и предизвикателна.

 

А сега, дами, ще се съгласите ли с нас, че вложението в едно класно червило си струва напълно?

Тагове